2012-04-06

Diablo 3 beta - no quests available in your level range

A Diablo 3 bétában a 11. szintű vagy afeletti karakterekkel nem tudtam belépni egy multi játékba. Olyan csúf hibaüzenetet kaptam, hogy "There are no quests available in your level range", és azt mondta, hogy játsszak még egyjátékosos üzemmódban, hogy új küldetések nyíljanak ki. Nem értettem, miért csináltak ilyen butaságot, hogy a béta 13-as szintkorlátját csak egyjátékosos módon lehet elérni....
Kiderült, ez nem szándékos, hanem egy hiba, és el is lehet kerülni. Nem is a szinttel van összefüggésben, hanem azzal, hogy előtte "megnyertem" a karival a bétát, legyőztem a csontkirályt. A megoldás: indítani kell egy új egyjátékosos játékot, majd kilépni belőle (akár azonnal, a lényeg, hogy ne győzd le a csontkirályt), és utána már ismét tudok csatlakozni mások játékaihoz. Hajrá!


I ran into a problem in the Diablo 3 beta: I was unable to join public games with characters of level 11 or higher. My level 10 barbarian was able to join multiplayer games, while my level 11 monk was not. It surprised me, and did not understand why Blizz made it this way.
In fact, they did not. This is a bug, and there is a workaround for it. The problem is not the character level but that you finished or "won" the beta. You need to start a new game with the character, and leave (the point is that you do not defeat the skeleton king), and then you are able to join public games of others.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.