rólam

Úgy hívnak, Beltwaan, és ez az én blogom. Nem vagyok azonos senki mással, és nem működtem semmilyen más álnéven. Az igazi nevem fedje jótékony homály, itt maradok Beltwaan, és kész. Ez az oldal a virtuális énemé, és - mátrixos analógiával élve - Mr. Anderson maradjon távol, nincs itt semmi keresnivalója.

Ha el akarsz érni, hagyj megjegyzést a blogban. Esetleg beltwaan kukac gmail.

Elsősorban saját szórakozásomra bloggolok, de ha másnak is tetszik, amit elkövetek, annak örülök. Ha esetleg nem tetszik, az nem érdekel, akkor is azt írok ide, amihez kedvem van. Néha fantasy könyvekről írok, néha számítógépes játékról, esetleg szerepjátékról, vagy bármi másról, ami az eszembe jut. A valóságos, létező dolgokat igyekszem kerülni.

A blog jelentős része kritikákat tartalmaz, mert másokat fikázni mindig könnyebb, mint alkotni. Ötös skálán szoktam értékelni a górcső alá vett műveket (regényeket, novellákat, filmeket stb), ahol:
  • 5 pontot akkor adok, ha egy mű mély hatással volt rám, és alapvetően átformálta gondolkodásmódomat.
  • 4 pontot az ütősen jó műveknek adok, amelyek magasan kiemelkednek a többi közül. Lehetnek mesterművek, ami azt jelenti, hogy igen profi módon konstruálták őket, de katarktikus élményben azért nem volt részem általuk.
  • 3 pontot adok, ha jól szórakoztam, azt kaptam, amit vártam, de semmi többet. Az ilyen műnek jó ár/érték aránya van.
  • 2 pontot adok, ha valami csalódást okozott, mert sokkal többet vártam tőle.
  • 1 pontot akkor adnék, ha valami annyira, de annyira pocsék, hogy már-már fizikai fájdalmat okoz. Nem vagyok mazochista, ha valami ennyire szar, akkor inkább nem nézem/olvasom tovább, így csak elvétve adok 1 pontot.
Elkövettem néhány novellát, hogy másoknak is legyen mit kritizálni. Mentségemre szolgáljon, hogy ott voltak a fejemben, nagyon ki akartak jönni, és amikor végre kijönnek, az nagyon jó érzés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.