2012-05-22

Tap Dragon Park

A Tap Dragon Park egy ingyenes játék Androidra. Te vagy a király ( - kírály!), és gonosz trollok jönnek az erdőből, hogy ellopják a kincsedet. Sárkányokkal kell védekezni. Különféle sárkányokat kell beszerezni, és nevelgetni, valamint csinosítgathatod a birodalmadat. Nagyon ari sárkányok vannak ám benne! :D

Teszek fel majd képet is, csak ki kell menteni a screenshotokat...

Minden sárkány egy-egy elem szerint tud támadni. Három elem van a játékban: tűz, víz és föld, a küzdelem pedig kő-papír-olló alapon zajlik. (Alapvetően kétféle játék van: unalmas játék, amiben van egy tökéletes stratégia, és kő-papír-olló játék, amiben nincs, és mindennek van ellenszere.) A tűz legyőzi a földet, a föld a vizet, a víz pedig kioltja a tüzet. Negyedik elem a villám (levegő), de az csak olyan rövid ideig szerepelt, hogy nem jöttem rá, mi ellen jó. Harcban a troll szintje áll szemben a sárkány szintjével, de akinek jobb az eleme, az plusz pontot kap.

Minden troll valamelyik elemhez kapcsolódik, és általában azzal az elemmel támad. Van, amikor nem, akkor egy másik elemet használ. Csata előtt ki kell választani a troll ellen három sárkányt, bármelyik legyőzi, győztél, és jön a következő troll. Mi történik, ha veszítesz? Semmi. Kevés pénzt kapsz, és egy ideig nem tudod használni a kiütött sárkányt. Minél többet kell harcolni.


Az elején begyűjthető sárkányok maximális szintje 2-3 körüli, ők teljesen használhatatlanok a későbbiekben. Minél hamarabb be kell szerezni olyan sárkányt, akinek magas a maximális szintje, és addig kell tanítani, amíg ki nem maxolod. Utána győzz le vele minél több trollt.

A legutolsó, a villámtroll 9-es szintű volt, az utolsó ellenfeleket egy 8-as szintű földsárkánnyal győztem le. Mindet. A tűztrollokat is, csak ki kellett várni, hogy vízzel támadjanak.


Sajnos, úgy látom, vége lett, mert elfogytak a trollok. Most már csak a birodalmat lehet csinosítgatni? Az uncsi. Még szívesen folytatnám, de nem tudom, trollok nélkül van-e értelme...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.